CategoriesNovosti

ŠTA JE FOREVER FREEDOM?

Forever Freedom u narodu je već proglašen kao “tečna hrskavica” jer djeluje regenerativno (obnavljajuće) na naše zglobove. Zadovoljni korisnici su ga stavili na mjesto br. 1 u svijetu. Ovo je jedinstvena formula u svijetu koja sadrži 88. 7% Aloa Vera gela sa dodatkom glukozamin sulfata i hondroitin sulfata – dva prirodna elementa neophodna za normalnu funkciju zglobova, te vitamin C i prirodni izvor sumpora (MSM) za održavanje zdravog vezivnog tkiva i pokretljivosti zglobova.

Više o ljekovitosti Aloa Vera gela pročitajte ovdje.

Koje tegobe vam rješava Forever Freedom?

– Smanjuje vam tegobe kod artritisa i spondiloze

– Ubrzava vam rješavanje povreda ligamenata i zglobova

– Smanjuje vam upalu i bolove u zglobovima

– Štiti vašu hrskavicu od oštećenja

– 1,2 dl djeluje kao 1400mg ibuprofena i tako smanjuje vaše bolove.

Iz ličnog iskustva vam mogu reći da sam za mjesec dana korištenja ova dva proizvoda osjetila nevjerovatno olakšanje. Bolovi su se smanjili. Količinu pređenih kilometara sam povećala. A penjanje uz stepenice više mi nije predstavljao problem. Sada ih koristim samo preventivno da bih očuvala zdravlje svojih zglobova.

A ako i vi imate iste ili slične tegobe sa zglobovima i hrskavicom, javite mi se na broj 061 171 084 ili poručite ova dva najmoćnija proizvoda za oštećene hrskavice, preko web shopa.

Zamislite kako bi vaš život izgledao drugačiji da vas koljena i zglobovi ne bole, kretali bi ste se sa lakoćom, radili ono što volite i budili biste se sa osjećajem da ste 10 godina mlađi i puni energije.

I tako cijeli dan, svaki dan.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *