CategoriesNovosti

FIELDS OF GREENS

Forever Living Products pruža vam jednostavno rješenje za „ praktičnu dohranu“  u proizvodu – FIELDS OF GREENS.

On nije zamjena za uravnoteženu prehranu povrćem, ali može pomoći u lakšoj probavi i reguliranju nekih procesa u organizmu, za koje povrće i vlakna imaju velik utjecaj!

Kada pogledate sam popis sastojaka u tom proizvodu, vidjeti ćete izobilje hranjivih elemenata. Posebno su formulirani kako bi se nadomjestio manjak hranjivih sastojaka u našoj prehrani ( povrća posebno ).

Fields of Greens je napravljen od mladog zelenog ječma, lucerke i pšenice. Prerađuju se u trenutku najveće hranjve vrijednosti!

Ovaj proizvod kombinira mladu ječmenu travu koja sadrži kalcij, kalij, magnezij, željezo, natrij, bakar, fosfor, cink i mangan.

Pšenična trava sadrži minarale i vitamine elemente u tragovima, te alfa-alfu bogatu mineralima, vitaminima A, B6, E i K.

Osim ovog osnovnog sastava,dodana je Cayenska paprika u prahu koja pomaže očuvanju zdravlja krvožilnog sustava.Također tu je i med  za podizanje energije i očuvanje zdravlja cjelokupnog organizma.

Fields of Greens može pomoći kod snižavanja razine šećera u krvi (preporuča se dijabetičarima). Također regulira metabolizam ( posebice probavu ), podiže funkciju slezene i jetre, pomaže kod regulacije tjelesne težine i slabokrvnosti (anemije ).

Odličan je antioksidans!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *