FOREVER ROYAL JELLY

Kategorija:

Opis

 

Studije su pokazale da matična mliječ jača imuni sistem, povećava energiju i koristi koži i kosi. Naša matična mliječ prikuplja se na suhim, prostranim pustinjskim krajevima gdje netaknuti uvjeti pružaju idealno okruženje.

Matična mliječ je mliječno izlučenje dobijeno iz ždrela pčele radilice. Ova pčelinja “super hrana” posebno je pomješana sa enzimima i daje se za hranu svakoj pčeli predodređenoj da postane matica.

Matična mliječ sadrži vitamine A, C, D i E, te je prirodno skladište bogato vitaminima B – kompleksa.

Glavni sastojak jevitamin B5 – pantotenska kiselina, jedan od najbitnijih sastojaka u organizmu, nužan za sintezu i sagorijevanje proteina, masnoća, ugljikohidrata i nekoliko hormona.

Matična mliječ sadrži svih osam esencijalnih aminokiselina plus deset sekundarnih aminokiselina, nukleinsku kiseinu i znatnu količinu minerala kalcij, bakar, željezo, fosfor, kalij, mangan, silicij i sumpor.

NAČIN UPOTREBE: Uzmite po jednu tabletu dva puta dnevno.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “FOREVER ROYAL JELLY”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Quick Comparison

SettingsFOREVER ROYAL JELLY removeFOREVER BEE POLEN removeFOREVER BEE PROPOLIS remove
NameFOREVER ROYAL JELLY removeFOREVER BEE POLEN removeFOREVER BEE PROPOLIS remove
ImageDržać mjesta
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Pročitaj više

Pročitaj više

Pročitaj više

Description
Content  Studije su pokazale da matična mliječ jača imuni sistem, povećava energiju i koristi koži i kosi. Naša matična mliječ prikuplja se na suhim, prostranim pustinjskim krajevima gdje netaknuti uvjeti pružaju idealno okruženje. Matična mliječ je mliječno izlučenje dobijeno iz ždrela pčele radilice. Ova pčelinja “super hrana” posebno je pomješana sa enzimima i daje se za hranu svakoj pčeli predodređenoj da postane matica. Matična mliječ sadrži vitamine A, C, D i E, te je prirodno skladište bogato vitaminima B – kompleksa. Glavni sastojak jevitamin B5 – pantotenska kiselina, jedan od najbitnijih sastojaka u organizmu, nužan za sintezu i sagorijevanje proteina, masnoća, ugljikohidrata i nekoliko hormona. Matična mliječ sadrži svih osam esencijalnih aminokiselina plus deset sekundarnih aminokiselina, nukleinsku kiseinu i znatnu količinu minerala kalcij, bakar, željezo, fosfor, kalij, mangan, silicij i sumpor. NAČIN UPOTREBE: Uzmite po jednu tabletu dva puta dnevno.Forever Bee Pollen® prikuplja se u posebno konstruiranim kolektorima od nehrđajućeg čelika iz cvjetova velikih pustinjskih cvjetova. To osigurava najsvježiju i najmoćniju prirodnu hranu. Forever Bee Pollen® u potpunosti je prirodan proizvod i ne sadrži konzervanse ni umjetne okuse. Polen je plodni prah cvijeća. Pčele ga sakupljaju i odnose u svoje košnice za hranu. Bez polena ne bi postojale biljke, drveće i cvijeće. Čak i mi zavisimo od njega.  Hranljive materije u Forever Bee Pollenu su lako svarljive i lako se apsorbuju u ljudskom organizmu. Istraživanja naučnika ukazuju da Forever Bee Pollen daje energiju i pomaže i povećava izdrživost organizma. NAČIN UPOTREBE: Uzmite malu količinu (1/4 tablete) kako biste se osigurali od alergijske reakcije, a potom postupno povećavajte dnevnu dozu do jedne tablete, tri puta na dan.  Propolis je zaštitna tvar koju pčele sakupljaju i kojom održava ju čistoću svoje košnice. Forever Bee Propolis® prikuplja se u nezagađenim krajevima. Za dodatno osiguranu čistoću, koriste se posebno dizajnirani kolektori. Forever Bee Propolis® 100%-tno je prirodan bez dodanih konzervansa ili umjetnih okusa. Forever Bee Propolis izvrstan je način za očuvanje prirodne zaštite organizma.  Forever Bee Propolis je 1100%  prirodan, bez dodataka konzervansa ili vještačkih boja. NAČIN UPOTREBE: Jedna tableta dva puta na dan.
WeightN/AN/AN/A
DimensionsN/AN/AN/A
Additional information