START YOUR JOURNEY COMBO PAK- ČOKOLADA/VANILA

Kategorija:

Opis

Start Journey Pack – Chocolate/Vannila

 

Od 1. novembra 2020. godine, istovremeno sa uvođenjem promjena u Poslovnoj politici, pokrećemo naš najnoviji paket, Start Your Journey!

Lansiranjem paketa Start Your Journey, naš cilj je da pomognemo povlaštenim kupcima da dostignu nivo popusta od 30%. Vrijednost paketa je 1,5 CC, ali kupovinom istog, povlašteni korisnik može automatski preći na nivo asistent supervizora.

Važno je znati da paket mogu kupiti samo povlašteni korisnici i to samo jednom, jednu količinu (kupovina paketa istovremeno podrazumjeva i prelazak na sledeći nivo).

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “START YOUR JOURNEY COMBO PAK- ČOKOLADA/VANILA”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Quick Comparison

SettingsSTART YOUR JOURNEY COMBO PAK- ČOKOLADA/VANILA removeSONYA DAILY SKINCARE SISTEM removeFOREVER FAB remove
NameSTART YOUR JOURNEY COMBO PAK- ČOKOLADA/VANILA removeSONYA DAILY SKINCARE SISTEM removeFOREVER FAB remove
ImageDržać mjesta
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Pročitaj više

Pročitaj više

Pročitaj više

Description
Content

Start Journey Pack – Chocolate/Vannila

  Od 1. novembra 2020. godine, istovremeno sa uvođenjem promjena u Poslovnoj politici, pokrećemo naš najnoviji paket, Start Your Journey! Lansiranjem paketa Start Your Journey, naš cilj je da pomognemo povlaštenim kupcima da dostignu nivo popusta od 30%. Vrijednost paketa je 1,5 CC, ali kupovinom istog, povlašteni korisnik može automatski preći na nivo asistent supervizora. Važno je znati da paket mogu kupiti samo povlašteni korisnici i to samo jednom, jednu količinu (kupovina paketa istovremeno podrazumjeva i prelazak na sledeći nivo).
Mješovita koža je napokon dobila dostojnog suparnika! Načinjen posebno za mješoviti tip kože koji fluktuira i može se mijenjati svakodnevno. Sonya sistem a dnevnu njegu sadrži visoku koncentraciju Aloe i drugih biljaka koje uravnotežuju kožu. Priroda susreće znanost uz revolucionarnu tehnologiju, koja se temelji na gelu te pomaže dostaviti blagodati Aloe, vlažnost i bilje tamo gdje ih vaša koža najviše treba, uz laganu teksturu koja pomlađuje i osvježava vašu kožu.FAB Forever Active Boost prirodni je energetski napitak koji vam daje dodatni poticaj i omogućuje vam da ostanete aktivni. Aloe Vera Gelu dodana je mješavina adaptogenih biljaka, te vitamini i drugi sastojci koji omogućuju da vas ovaj ukusni napitak pokrene i drži aktivnim cijeli dan.  
WeightN/AN/AN/A
DimensionsN/AN/AN/A
Additional information