SONYA DAILY SKINCARE SISTEM

Kategorija:

Opis

Mješovita koža je napokon dobila dostojnog suparnika! Načinjen posebno za mješoviti tip kože koji fluktuira i može se mijenjati svakodnevno.

Sonya sistem a dnevnu njegu sadrži visoku koncentraciju Aloe i drugih biljaka koje uravnotežuju kožu. Priroda susreće znanost uz revolucionarnu tehnologiju, koja se temelji na gelu te pomaže dostaviti blagodati Aloe, vlažnost i bilje tamo gdje ih vaša koža najviše treba, uz laganu teksturu koja pomlađuje i osvježava vašu kožu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “SONYA DAILY SKINCARE SISTEM”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Quick Comparison

SettingsSONYA DAILY SKINCARE SISTEM removeSTART YOUR JOURNEY COMBO PAK- ČOKOLADA/VANILA removeFOREVER FAB remove
NameSONYA DAILY SKINCARE SISTEM removeSTART YOUR JOURNEY COMBO PAK- ČOKOLADA/VANILA removeFOREVER FAB remove
ImageDržać mjesta
SKU
Rating
Price
Stock
Availability
Add to cart

Pročitaj više

Pročitaj više

Pročitaj više

Description
ContentMješovita koža je napokon dobila dostojnog suparnika! Načinjen posebno za mješoviti tip kože koji fluktuira i može se mijenjati svakodnevno. Sonya sistem a dnevnu njegu sadrži visoku koncentraciju Aloe i drugih biljaka koje uravnotežuju kožu. Priroda susreće znanost uz revolucionarnu tehnologiju, koja se temelji na gelu te pomaže dostaviti blagodati Aloe, vlažnost i bilje tamo gdje ih vaša koža najviše treba, uz laganu teksturu koja pomlađuje i osvježava vašu kožu.

Start Journey Pack – Chocolate/Vannila

  Od 1. novembra 2020. godine, istovremeno sa uvođenjem promjena u Poslovnoj politici, pokrećemo naš najnoviji paket, Start Your Journey! Lansiranjem paketa Start Your Journey, naš cilj je da pomognemo povlaštenim kupcima da dostignu nivo popusta od 30%. Vrijednost paketa je 1,5 CC, ali kupovinom istog, povlašteni korisnik može automatski preći na nivo asistent supervizora. Važno je znati da paket mogu kupiti samo povlašteni korisnici i to samo jednom, jednu količinu (kupovina paketa istovremeno podrazumjeva i prelazak na sledeći nivo).
FAB Forever Active Boost prirodni je energetski napitak koji vam daje dodatni poticaj i omogućuje vam da ostanete aktivni. Aloe Vera Gelu dodana je mješavina adaptogenih biljaka, te vitamini i drugi sastojci koji omogućuju da vas ovaj ukusni napitak pokrene i drži aktivnim cijeli dan.  
WeightN/AN/AN/A
DimensionsN/AN/AN/A
Additional information